Jump to content
php.lv forumi

KA uzrakstit virsu img failam?


ricshs

Recommended Posts

Sveiki, tātad taiiju caur photoshop templeitu, kad compailoju, tad manis rakstitajs teksts parādījās .jpg formātā, izdomāju nerakstit ar tekstu, bet velak ar php pielikt plikai templaitei tekstu virsū, bet kad to daru, tad teksts parādās tikai virs vai zem dotās bildes, kā panākt, lai teksts būtu uz viņas virsū?

 

Ideja ir tāda, ja nospiež uz dotās pogas izvēlnes rīku joslā, tad dotais teksts uzprintējās virsu tam jpg failam.

 

Es izmantoju šādu metodi:

Rīku joslas poga

<a href="?php=goto-sakums" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image141','','images/1.gif',1)"><img src="images/home_42.gif" name="Image141" width="131" height="29" border="0"></a></td>

 

Un pats skripts

<?php
if($_GET["php"] == 'goto-sakums') { 
echo '<center>Jaunumi, shodien izdariijaam to un to</center>';
}
?>

 

 

Derētu neliela palīdzība.

Liels paldies!

Edited by ricshs
Link to comment
Share on other sites

Nu, es jau itka sagraiziju, peec tam kompailoju un viņš jau pats ģenirē to html un css, bet es nesaprotu, kā panākt, lai ierakstītajs teksts nepārvēršās par img failu?

 

Un tad koda gabaliņš ko iedevi, es to izmeiģināju, bet rezultāts ir tāds, pats kā iepriekš -mēģinot rakstīt izjūk viss css un lapa ir nepārskatāma =\

Link to comment
Share on other sites

"Kompailoji" ?

 

Kad exportē attēlus, tad to tekstu izdzēs (vai arī atslēdz redzamību). Tekstu liec markapā. Ja tekstam jāatrodas uz bildes, tad šo bildi ieliec kādam elementam kā background un tekstu liec iekš tā elementa.

 

Tas koda gabaliņs pliks, kādu es tev iedevu, viens pats neko nedara. Tas bija tikai hints, ko tev jāmeklē, jāgūglē un jālasa.

 

Btw, cik pēdējo reizi mēģināju exportēt no photoshop'a jau gatavu html ar "css", tad viss, ko viņš sadarīja, bija lielas lielas tabulas uztaisīšana ar sarežģītu struktūru (čupām rowspan un colspan). Tādu būs grūti kustomizēt un pielāgot.

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...