blackhalt Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Balsošanu par konkrētu linku varētu. Nu piecas zvaigznītes piemeram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 (edited) Ieviesu: * balsošanu * komentēšanu * 2 pogas, kas ļauj samazināt, palielināt augšējo frame. Tagad linki, folderi tiek apstiprināti caur admina paneli. te var redzēt paneli (viesis/viesis). Edited March 4, 2007 by martins256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Ja jūs pievienotu linkus, kāds būtu visvieglākais veids to izdarīt ? Ko vajadzētu izmainīt augšējam frame(kad atver linku), lai tas būtu pēc iespējas labāks un optimālāks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Man uz FF2 komentēšanas freims ir jāskrullē, lai visu redzētu. Uzliec podziņu, ar kuru var aizvērt freimu pavisam (ielādēt lapu bez freimiem). Smukāku dizainu arī varētu :). Krāsu ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 freimu pašu itkā skrullēt nevar, tikai to div. Ir arī labajā augšējā stūrī tādi 2 trīsstūrīši, ar tiem var palielināt to frame. Labāk tad būtu atverot linku parādās arī popup ? Ar JS - window.open varētu panākt lai atver 2 logus reizē? POPup bloķētāji nebļaustīsies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Popapus nevajag manu prāt. Man patiktu, ja augšā redzētu nevis iekomentētos komentārus, bet tikai formu un linku, uz kuru nospiežot atvērtos "css popaps" ar komentāriem. To varētu skrullēt (ja komentāri daudzi) un aiztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Īsti nevaru saprast kā to CSS popup veidot: 1. Ja paliek frame set, tad tad jau sanāk ka nekas no tā augšējā nevar tikt ārā. 2. Ja mēģinu kaut ko likt iekš paša freimu norādošā faila(frame.php), tad vainu iegūstu neko vai tikai to bloku Es varbūt kaut ko esmu ne tā sapratis, vai varbūt nepreizi meklēju / nepareiza pieeja ? Apgasmojiet mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 http://jquery.com/demo/thickbox/ šitais gan jau palīdzēs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Paulinjsh, paldies par linku, sen tādu meklēju, bet ielekot to iekš frame viss notiek tikai tajā frame un tas neko īsti nedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Laikam tad gan būs tikai ar parastu popapu jāiztiek. Bet tā kā tas ir jūzer-izsaukts nevis pašizlecošs, tad adblokeri to neaiztiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 nu es domāju augšā frame ar linku uz komentāriem + balsojums + links varētu būt links uz to pašu lapu tikai bez frame, bet lai atveras tajā pašā logā(tas vēl jāizpēta vai var tā.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 Tagad frame satur tikai balsošanu un linku uz komentāru popup. Komentāru pievienojot ir 1s sleep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 Uzliku tādu vieglu dizainu. Kā patīk? Tuvākajā laikā centīšos pievienot savus linkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts