courage Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 (edited) es esmu piemrisis ka es varetu piemeram funkcija $printet = noradit vel kadas 5 lietinas ar ko vins ir vienads lai pectam taka ar echo varetu vinu visu izprintet. Nu kautkas saads: $echos = $1,$2,$3; (shis nav pareizs, bet man so vaig zinat ka ir pareizi) un pectam lai varetu viegli echo $echos; un ja kas man visas funkcijas ir sadas: $funkcija->Vards(); Tas padara visu mazliet sarezgitaku :) Edited February 19, 2007 by courage Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 (edited) $kautkas = 'kautkas'; $kautkas .= 'kautkas2'; $kautkas .= 'kautkas3'; echo $kautkas; Edited February 19, 2007 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 paldies ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 stringu savienosanai standartaa izmanto punktu... hackerman piemeers ir pilniigi pareizss tikai nevienmeer eerti lietojams vienkarshaak: $bla=$a1.$a2.'TE VAR iespraust tekstu ja vajag'.$a3; un taa cik vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 (edited) aa vot shis man labak patik :) paldies ;) Edited February 19, 2007 by courage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts