Jump to content
php.lv forumi

Privāto ziņu skripts


foxsk8

Recommended Posts

Lieta tāda, taisot lapu ievaidzējās nelielu privātās ziņas kodu. Būtu labi ja tas viss darbotos bez datubāzes, var arī ar datubāzi, kaut ko varat ieteikt?

Link to comment
Share on other sites

Iespējams :D Nakas tagad engine uzlabot, kā arī visu pārējo, un tad nu savajadzējas neliela palīdzība, xe laikam būs jāsāk lietot cits niks, te jau un citur mani pazīst kā raibu suni :D

Link to comment
Share on other sites

bootaa jau labi izcēlies. es tur praktiski vispār neuzturos, bet nu patrāpījies kā reiz :)

 

par lapu es tev varu ieteikt - dizainu nafig nomaini. zini kas sit cauri? pārlieku liels kontrasts (balts fonts + spilgti burti). uzliec kaut vai fonam f0f0f0-f8f8f8 un burtiem tumši pelēku. novāc boldu un to spiedīgo zilo. melnie rāmji arī netēmā. + nepatīk, ka pirmajā lapā tik maz ziņu. vismaz 10 pilnas un 10 virsrakstiņus prasās + iespēja uzspiest uz virsraksta un atvērt attiecīgo ziņu. ja gribi panākumus savai lapai tad izmanto citu lapu iegūto pieredzi.

 

nu tas tā.. ātrumā. protams stilistika un gramatika vispār zem kritikas.

Link to comment
Share on other sites

Tagad jau strādāju pie lapas, vienkārši viens pats nevaru ar visu tikt galā, ja kāds vēlētos palīdzēt tad jau būtu labi, kaut vai ar rakstiem, vienalga kā. Paldies tev par ieteikumiem. Kad būs atkal jauns dizains, jauna kritika :) Tikai no jums jau arī es mācos, jo specīgāka kritika utt..., jo vairāk man rodas centība un gribas spēks. Nu lab šeit nācu jautājumā par Privāto ziņu scriptu, lai vēlāk lapas lietotāji varētu sūtīt viens otram vestuli, līdzīgi kā datuvē vai arī otrs veids punbb forumam pievienot to PM addon, bet kaut kas man negāja, un tā arī neesmu mēģinājis otreiz, varbūt kaut kur nokļūdijos.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...