cilveks Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Shis vairaak ir maaciibu noluukiem, dabuuju vienu urli kursh satur arii shos simbolus - < > Un es gribu sho urli atshifreet normaalaa tekstaa, bez %3C+ utt. Urlis ir garsh, taapeec netiikas ar rokaam speciaali visu repleisot ar vajadziigajiem simboliem. Bet ja es iemetu ieksh urldecode() sho urli, tad taas vietas kuras ir ietvertas simbolos <> pazuud. Piemeeram: urldecode(%3Cshisvards%3E) izvadiis tukshumu, nevis kaa es veeleetos <shisvards> Vismaz pasakiet virzienu kuraa mekleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 str_replace?? :D *_replace paskaties php.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 tāpēc, ka tu outputo HTML-ā (visdrīzāk), un tāda TAG-a nav... tāpēc arī nerādās.. Varu saderēt, ja atvērsi "View source", tad tu tur viņu ieraudzīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveks Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 Jaa, tev pilniiga taisniiba, nemaz neiedomaajos par taadu lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts