ViszinisA Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 tipa ir daudz mapes man... galerijas, incluuudi utt.... ja nau index faila mapee... tad vinjsh izmet failu sarakstu... kaa izdariit lai nemet? man pasham jaakopee index.html katraa mapee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wudu Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 mapē, no kuras vēlies lai sāktu nerādīties, izveido .htaccess failu (ja vēl nav) un pievieno: Options -Indexes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) http://blog.eukhost.com/2006/12/19/enabled...using-htaccess/ Edited January 12, 2007 by Val Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 nu tipa... to par httpd.conf neesmu vel meginajis un arii nevaru (nau pieejas serverim), tikai ftp a tipa tas .htaccess fails... es nevaru vinju nevaru vnk iekopeet ftp... kopeeju caur Win IE ftp...vai kaa tur vinju sauc it kaa iekopeejas a peec tam pazuud varbuut es vnk stulbs bet gadaas tad nu kaadi ieteikumi? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Iespējams, ka tavs ftp klients slēpj paplašinājumus failiem. Un tāpēc .htaccess fails nav redzams vispār. Paskaties konfigurācijā vai nevar to pamainīt, vai arī pameklē kādu citu ftp klientu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 (edited) yay ieinstaleeju FileZilla ^^ patiesi tas suuds sleepj hidden files EDIT: labi sameloju...nestradaa .htaccess>> Options -Indexes a nestradaa...kapee? tik un taa ir directory listings... Edited January 12, 2007 by ViszinisA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Hidden faili un paplašinājumi nav viens un tas pats. Bet tas tā. Aizsūti vēstuli servera adminam, lai neļauj skatīt directory listingu trešajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts