born Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 hmm, kas varētu būt par joku, ka daļai lapas css stils parādās tikai pēc referšošanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Tas izklausās pēc IE Peekabo bug. http://www.positioniseverything.net/explorer/peekaboo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 tas izklausās pēc normālas uzvedības - lai css stili netiktu lādēti 666 reizes nevajadzīgi, viņi tiek kešoti. līdz ar ko tie tiek pārlādēti tikai uz speciālu pieprasījumu. ja tev nepieciešams kādā jau strādājošā projektā mainīt css stilus, tad vienkārši nomaini faila nosaukumu. tas liks browzerim ielādēt jauno failu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) un tu uzkati to par normaalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 hmnc, to tu nevari zināt kā viņš domāja. Neteica jau: "Es tur bišku pamainu css, pēc tam skatos savā lapā, a tur izmaiņas nav. Ja nospiežu F5, tad pēkšņi parādas. wtf?" :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
born Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 jebkurā gadījumā cache iztiriju, tad jau pēc F5 vajadzētu uzreiz rādīties, vai arī nē? un ne jau katru reizi verot vaļā ir jārefrešo..man liekās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nemec - loģiski, ka normāla! kas būtu, ja katru reizi html`am līdzi vilktos css fails? tad no tā css puse jēgas pazustu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 nemec - loģiski, ka normāla! kas būtu, ja katru reizi html`am līdzi vilktos css fails? tad no tā css puse jēgas pazustu! bet man besii, ka browseris iekesho visu peec kaartas. piemeeram flashu pat ar ctrl f5 nerefresho (man ir jaalien settingos un jaadzeesh). par css veel daleeji piekriitu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Pamēģini pajūzot digg.com saitu ar izslēgtu kešošanu ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 nezinu kā tev nemec, bet man ar F5 normāli pārlādē visus flashus, scriptus un stilus. (FF un IE) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts