marnix Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Sveiki.. Ja kādam mājās mētājās kāds neejošs vai nevajadzīgs Cd-roms vai Cd-romi tad lūdzu nevarētu atdot vai pārdot par simbolisku summu.. Mērķis: Tākā nodarbojos ar aviomodelismu tad es vēlētos no elektromotora kas griež disku izveidot Brushless motoru vai motorus.. Kad es partaisu jauda pietiek lai vilktu Indoor flyerus.. Jau iepriekš paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) Es esmu laikam stulbs jo nekādi nesp�“ju saskatīt to kāda saistība CDromiem ar PHP Wow! ... moš tu mekl�“ kādu cd-romu kurš būtu uztaisīts uz php bāzes? ...�“m sorry, ...te nav matrix... ....mērķis nav slikts, bet varēji atrast citu sadaļu.... Edited January 2, 2007 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 da normāli. daudzi no mums varbūt netusē HW forumos un kādam atradīsies vecs cdroms :) bet ideja laba. a cik svaru var pacelt ar šitādu motoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Man, iespējams, ir daži/vairāki motoriņi no tiem cdrom (Kādreiz, kad cdrom'i bieži plīsa, patika jaukt tos ārā :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 hmnc --> saakumaa sadalja bija nevis Oftopic , bet gan PHP ;) marnix --> ja domaaji solju motorus, tad tie ir netikai CD bet praktiski visos diskveidiigajos, HDD, Flopy utt.... kautgan izmeers vareetu buut ne tas... un kaadeelj negribi izmantot Spid-100/300 ?? pietiekami jaudiigi & leeti... piedevaam svars ir gana normaals (mazinsx) P.S. aistaigaa liidz ORMIX (tie kas njemaas ar modeljiem zinaas) un paskaties kas tiek izmantots indor-flaer (vinjiem tur pastaaviigi kaads paariitis ir) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnix Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Man vienigi der no Cd,dvd-romiem.. Zinu kad var ormixa nopirkt. bet velos es kadu pariti pats uztaisit ;) Saproti parbaudīt spējas.. Vilkme: ~300g Bet pārtinot tinumus un nomainot magnetus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 marnix --> neteisi nevajadziigas quotes !! No savas pieredzes varu teikt --> noshausies :( Kad PSRS laikaa nevareeja dabuut, tad bija jeega taisiit pasham... tagad pameklee, nopeers, dabuun gatavu... shaubos vai gribeesi 3-5 dienas 'cakareeties' gar manu ko var dabuut par 3-10 LS .... (netikai tinumu partiishana, kas pati par sevi bez spec iekartas ir '*)#*)%', bet vel magneetu pielaagoshana & iecentreshana, + enkura pievirposhana, &&& utt.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnix Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Nu vienu pameginashu uztaisit.. Ir lapa no kurienes var pasutit dazada izmera magnetus tieshi sim merkim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) spied ADD REPLY, nevis QUOTE ;) Edited January 3, 2007 by Val Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts