nemec Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 portāls zparks aizņem ~100 MB ar visu datu bāzi, bildēm. tā kā 50 MB ir daudz :) cik maksaaa zparks, ar gatavu dizainu (nesagriestu). intereses peec prasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) nemec konfidenciāla informācija. btw dizains drīzumā mainīsies. tobiš ziņu izvads. Edited December 19, 2006 by Paulinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) nemec konfidenciāla informācija. btw dizains drīzumā mainīsies. tobiš ziņu izvads. konfidiciaala?? taa ir laba pashreklaama. kad es atnaaku peec alus uz veikalu, man gan apniktu prasiit cik katra marka maksaaa. bet ja kantorim uzreiz izkaarts kaut vai aptuvenaa cena, tad jau es saprotu ar ko man jaareekjinaas. Edited December 19, 2006 by nemec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 tam ir tāda lieta kā Pieprasīt mājas lapas izstrādes piedāvājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 tam ir tāda lieta kā Pieprasīt mājas lapas izstrādes piedāvājumu taads raksts vairaak uz mazajaam valsts organizaacijaam attiecaas. ja tev atnaaks uznjeemeejs, tad vinjs jau nu neies lasiit shitaas te gudriibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts