Jump to content
php.lv forumi

Uz e-mailu jāsūta saite, kurai jāatveras popapā


Kristabs

Recommended Posts

Hello! Ir katalogs, kur katru objektu padziļināti var apskatīt popapā, bet šim arī klāt vajag, lai var nosūtīt kādam saiti uz šo objektu caur e-pastu. Nav vispār ideju kā to izdarīt. Sūtīt visiem html e-pastu ar saiti, kur reāli arī atver vajadzīgo popapu, bet tad ko darīt tiem, kam e-pastā nav html atbalsts un otra problēma pie reizes ir, ka vinjam nav ne jausmas kādā lapā vinsh ir ienācis, ja ir tikai šis popaps bez address bar. Priekš manis tas nozīmē, ka parastais lietotājs nemaz nesapratīs kādā lapā viņam jāiet, lai apskatītu arī citus objektus no tā paša kataloga.

 

Kāda ir Jūsu pieredze? Idejas?

 

UPD 1

Ienāca prātā ideja, ka aizsūta saiti uz attiecīgo kategoriju un tas ieraksts, kuru sūtītājs bija domājis, tas iezīmējas boldā, piemēram. Šis atvērtos pašā lapā iekšā un doto iespēju atvērt popapu pašam.

Edited by Kristabs
Link to comment
Share on other sites

Sūti vienkārši meilu kā plain. Lielākā daļa readeru atpazīst linku un pārveido clickable. Katram gadijumam pievieno arī instrukcijas, ko darīt, ja nevar nospiest (Iezīmē, copy, paste etc).

 

Vienīgais, ko varu iedomāties - izveido fīču, ka kataloga objektu var apskatīt netikai popapā, bet arī "galvenajā dizainā". Tad no meila nācis jūzeris varēs saprast, kur atrodas, un ja vēlēsies varēs uzreiz sākt lietot saitu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...