Dzh Posted December 14, 2003 Report Share Posted December 14, 2003 lieta taada - ilgu laiku sursinaajos ar apache, kad dators bija netaa; bet, kad gadiijaas buut offline, bet, protams, ar palaistu Apache uz localhostu, tad tie php faili, kuros bija formas, vienkaarshi nedarbojaas; darbojaaas tikai tie, kuros bija echo liimenis; iisaak jautaajumu var formuleet shaadi: vai ir iespeejams testeet visus php skriptus, ja dators nav piesleegts inetam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted December 14, 2003 Report Share Posted December 14, 2003 lieta taada - ilgu laiku sursinaajos ar apache, kad dators bija netaa; bet, kad gadiijaas buut offline, bet, protams, ar palaistu Apache uz localhostu, tad tie php faili, kuros bija formas, vienkaarshi nedarbojaas; darbojaaas tikai tie, kuros bija echo liimenis; iisaak jautaajumu var formuleet shaadi: vai ir iespeejams testeet visus php skriptus, ja dators nav piesleegts inetam? jaa, ir iespeejams .. pats taa biezhi vien daru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzh Posted December 14, 2003 Author Report Share Posted December 14, 2003 lūk, tā jau man likās.. tad nākamais jautājums: kāpēc man nedarbojās skripti? (tagad paskatījos, viss ok); kur var būt iespējamās kļūdas? konfigurācija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted December 14, 2003 Report Share Posted December 14, 2003 lūk, tā jau man likās.. tad nākamais jautājums: kāpēc man nedarbojās skripti? (tagad paskatījos, viss ok); kur var būt iespējamās kļūdas? konfigurācija? nu paarbaudi konfigu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzh Posted December 14, 2003 Author Report Share Posted December 14, 2003 baudīju, pārbaudīju.. bet labāk nepalika; kurās sadaļās man vajadzētu lūkoties? ServerName? tur viss kārtībā.. man nav citu ideju... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 http://web.serveris.lv/?x=saites apsties shitajaa adresee: liekam Apacha bla bla bla tur viss ir skiadraa LV valodaa izstaastiic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 a apachi esi palaidis un ja nevēlies maxāt par netu tad izrauy kabeli vai vienkārši dodies uz savu virtuālo adresi vai IP un tad jau manīs kas tur notix :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 registerglobals on vai off? php versijas? absoluutie urlji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 PHP un Apachem nevajag lai tavs dators buutu tiiklaa. Kameer vien tu savos php scriptos neizmanto kaut kaadus aareejos resursus (DB (MySQL) serverus (kas neatrodas uz tavas kastes), formu suutiishanu vai kaut kaadas informaacijas nolasiishanu no citiem webserveriem u.c. visu kam nevar tikt klaat lokaali vai caur localhostu). Preteeji visam vajadzeetu iet caur http://localhost/ http://127.0.0.1/ vai http://tavaipadrese/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 (edited) Pēc tam, kad izrauj neta kabeli, vēlāms arī kešu iztīrīt (vai uztaisīt stipru refreshu), citādi daļa lapu it kā vēl iet no weba, daļa no localhost, tāpēc varbūt arī negāja. P.S.> es visu laiku maajaas bez ineta: Apache/php/MySQL/Mailserver/FTP/Shoutcast [i-radio] - viss vai nu straadaa, vai vismaz bija likts un straadaajis. Edited December 15, 2003 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 (edited) Es iisteniibaa peedeejaa laikaa saakumaa kodeeju lokaali, peec tam uzmetu jau gatavu vai kaut kaadaa citaa izstraades stadijaa esosho projektu uz web-servera Jo savaadaak sanaak baigaa bremze, ja pie katraam izmainjaam ir jaataisa failiem uploads. Edited December 15, 2003 by des Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 A vajag labot pa taisno.. Es piemeeram tik nesen atklaaju (biju palaidis kaut kaa garaam) ka Ultraedit ceert arii securo konekciju tas ir var piesleegties caur SSH izmantojot SFTP protokolu un tagad vispaar njemos pa tiesho uz no servuarija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 Njus, tas straadaa, ja ir pietiekoshi aatrs connekts. Bet, ja gadaas njemties ar serveri, kura piesleegums mezhoniigi raustaas... Njaa. un shaajaa gadiijumaa man ir projects, kur dalja griezhaas uz lokaalaa servera, bet dalja uz webservera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 Cerams, ka "daļas" ir datu bāzes? P.S.> localhost download ātrums 5mb/sec ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 Nu ir mysql db gan uz webservera, gan uz lan-servera. Taa kaa uz lan-servera ir tabulas, kuras satur informaaciju, kurai nu nekaadi uz webservera atrasties nevajadzeetu, tad uz webservera meetaajas tikai atsevishkjas tabulas. Taa kaa no webservera db datiem ir jaaveido visaadas atskaites & webserveris ir diezgan leens, tad jaataisa sho tabulu sinhronizaacija reizi stundaa vai pusstundaa, kas var mainiities atkariibaa no datu izmainjas intensitaates uz webservera. Iisaak sakot taa dalja no klientu db, kuru var un ir nepiecieshams ietekmeet pashrociigi klientiem, atrodas uz webservera, bet paareejaa dalja, ar kuru darbojas attieciigaa iestaade atrodas lanaa. Veel kaadi jautaajumi? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts