Jump to content
php.lv forumi

Mysql 4.0.xx un Mysql 4.1 uz vienas kastes


LorDRameX

Recommended Posts

kaads ir proveejis ko taadu izveikt?, (instalaacijas saprotams katram sava mapee :)) saprotu ka katrs jaalaizh uz savu portu ( nu piemeram 4.0 uz 3306 un 4.1 uz 3307)

 

vai arii ir veel kaadi zemuudens akmenji? nu kautkas taads ar kovajadzeetu papildus reekjinaaties?

 

 

 

PS foruma search ar mani kautkaa nedraudzeejas.

Link to comment
Share on other sites

vismaz kādreiz pat MySQL manuālī bija šis jautājums apskatīts, nedomāju ka tagad tas ir izņemts no turienes. Tā ka RTFM.

 

P.S. vispār kas te notiek, viens visu dienu pa monitriem prasa, vēl pieci uzdod jautājumus no manuāļiem un vēl daži prasa kā izveidot elemetāru queriju, lai dabūtu pēdējo ierakstu forumā?

Link to comment
Share on other sites

goldy, ej pupas ....

 

iet runa par to ka foruma uz shaadu jautaajumu search izdeva pilniigu fuflo

 

 

un galvenais jautaajums bija par to vai nelien kadi zemudens akmenji velak araa, stipri shaubos vai tas ir rakstiits manualii....

Link to comment
Share on other sites

Idejiski pat nevaig portus mainīt..

Ja serverim ir vairāki IP vai nu ārējie vai iespējams saveidot lokālus interfeisus 127.0.0.1 127.0.0.2 utt.. un katry MySQL laist uz sava IP.

Aiz kam ja vajag tikai lokālos pieslēgumus nevajag pat IP vai portus katram MySQLam var norādīt savu mysql sock faila atrašanās vietu..

 

 

Akmeņi varētu būt ja tu teiksim uz linux kārbas kaut ko kompilē un linko ar clientu/shared libiem.. Taču tad idejiski vienkārši var atstāt jaunāko clientu (piemēram ja ir 4.0 un 4.1 tad likt 4.1 clientu) jo jaunāks clients pie vecāka db varēs pieslēgties.. otrādi var arī nesanāk (ja neizmanto OLD_PWD autorizācijas shēmu).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...