Grey_Wolf Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Panesaas Oftopiks: mjaa... iedomaajos skatu Vasaraa +30 graados stacijas laukumaa pie InetaAutomaata (talo vilc stacijaa taads maniits) pienaak viirelis melnaa meetelii melnaas brilees ar pieliimeetaam uusaam un huuti + biezie aadas cimdi rokaas.... un saak spariigi ko rakstiit... Noteikti neviens Neieveeros ;) ---- Teema tikai nedomaajiet par spilkti rozaa ,ar zaljaam pumpinjaam, merkaji..... ------- Bet ja nopietni var jau gadiities ka tieshaam saadi noreekjinaaties aatraak, vieglaak (teiksim laukos) + ja ir jaunietis kam nav bankas konta.... tad paarsuutiit naudu ir pagruuti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Ok... 3 ls mēn: vieta: 100 mb php: + mysql: + (1) ftp: + (1) server: [tu].bookmark.8ap.com es: 4e4ens@gmail.com :D P.S.: ja ir savs domains, tad var vinju uzlikt, un buus [tu].[kautkas...] Edited July 21, 2006 by 4e4en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 4e4en --> 100Mb ? nu vispaar pietiekoshi tik nekaadi nevaru saprast kamdeelj visi taa spiezjas ar to diska vietu ? ja 250 GB disks maksaa tikai LS 60... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 nu man pašam iedevuši hostingu un tas jau nav mans serveris... nu tā es varu padalīties :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrs Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Par to vietu, manuprāt vienkārši, lai lielus un apjomīgus lietas nesaliek, tapēc vietas ierobežojums, pieņemsim sakopēt kādus video klipus un tad lielā daudzumā lejupielādēt, hostingam vēl visu trubu aizsitīs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 nu ko, nu tad vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts