regedits Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Man aizvien ir problēma. Laboju CMS sistēmu, jāpievieno krievu valoda, bet MySQL negrib ņemt pretī. Neatkarīgi kā - vai nu ja iebaroju caur phpmyadmin vai caur CMS nerāda krievu fontus bet kautkādus klucīšus. Lūdzu steidzami palīdzību, jo esmu iesācējs šinī jomā, bet draugam vajag palīdzēt :( Principā krievu sadaļu jau pieliku, problēmas tikai ar fontiem un cik es te palasījos - vainīgs itkā ir kodējums..bet kā pareizi šo problēmu atrisināt, negribās jau sačakarēt visu lapu ar savu "palīdzēšanu". Kodējums lapai windowns-1257 un datubāzei it kā arī.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 (edited) google vai šis pats forums un meklē pēc charset, encoding, collation. Edited April 17, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
regedits Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 Nu jaa - bet man kaa iesaaceejam maz kas no visa saprotams - nu ja es njemshu un eksporteeshu datubaazes saturu, tad empty un pa jaunam importeeshu tik ar kodeejumu utf-8 - vai tad saglabaatos visas garumziimes un miikstinaajumziimes kas bija?? Vai taa buutu izeja?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 nu draugs tad jau ar tev labais .. jau jau reiz cinsh to CMS ira uzstuteejis tad jau pac piedabuutu kr val. ... visu vaik utf-8 kodeet ... :) arii pashu failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
regedits Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 taads nu ir kaa ir - bet apsoliits jaaizdara! Es tik pirms menesha saku macities php un mysql, knapi savus kodus rakstu, kur nu vel cita laboju, bet nu...taapeec jau ar esmu sheit un luudzu pec paliidziibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 (edited) bet tas nau attaisnojums lai izmantot mekleeshans iespeejas :) Edited April 17, 2006 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts