Jackal Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Man ir forma, kur tiek ievadīts teksts un nospiežot pogu nosūtīt viņš šo tekstu aizsūta uz nākamo lapu. Bet lieta tāda, ka visu tekstu saliek vienā rindā. Man vajadzētu, lai tekstu sadala pa vairākām rindām. Kā to uztaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Izsakies skaidrāk. Iespējams, ka tev vajag wordwrap(). Varbūt vienkārši tev drukājot šo tekstu atpakaļ browserī vispirms tas ir jāizlaiž caur nl2br(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 Es gribu panākt, lai tas teksts nebūtu vienā rindā, bet gan attiecīgi sadalītos pa rindām pēc tabulas platuma. Tagad man to tekstu saliek vienā rindā un tabula paliek platāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Nu to būs diezgan grūti izdarīt. Pēc idejas ja tev tabulas šūnai ir fiksēts platums un rindā vārdi ir ar atstarpēm, tad tabulai/šūnai nevajadzētu stiepties. Ja tev ir rinda kurā nav atstarpes, tad tev būs jāpiespiež tai "aplauzties" noteiktā garumā. Tam vari izmantot wordwrap(), bet tas nebūs īpaši precīzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 Nja es pats kļūdijos, pārbaudot vai viss strādā rakstiju bez atstarpēm un tāpēc arī izstiepa to tabulu, bet ja visu raksta ar atstarpēm, tad viss strādā un to man arī vajadzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Izmanto http://www.lipsum.net/ random tekstam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts