Robis Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Tātad Cakephp frameworkam ir sekojoša prasība: "PHP 4.3.2 or greater. Yes, CakePHP works great in either PHP 4 or 5." Neteiksim, ka visur hostingos būtu uzinstallēta pat tik liela php versija. Es zinu, ka ir vēl arī php 4.4.1 versija. Manuprāt būtu labs fails, kurš taisa compatibility, lai teiksim priekš php 4.4 versijas taisītu skriptu panes arī 4.0 versija. Kaut kas tāds ir iespējams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 tur tak rakstīts ka "PHP 4.3.2 or greater", phpinfo() apsties ir/nav un viss skaidrs. neticu ka cakephp komuna(kas ir diezgan liela) to versiju tā no zila gaisa paķēra un viņi nemaz nezin ka viss viņu frameworks smuki strādā arī uz 4.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 Nu es paskatījos uz viena servera bija tikai 4.3.1 versija, uz kura vajadzēs iet tam cakephp, tāpat iespējams uz kāda cita būs 4.1 versija, ko tad?? Tāpēc es prasu, vai var dabūt compability failu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 Lab teiksim, man vajag compability ar versijām, zemākais - 4.3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts