tiy Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Es taisiju pullu (balsoshna) it ka viss strada uzzinu ip ierakstu tad skatos ja sakrit nelauju vairs bolsot viss ok ,bet sastapos ar ,tadu problemu ja uz pogas balsot nospiez daudzas reizes loti atri, tad ierakstas visi klikshki, ko useris ir uspejis saspiest, (datus nodatu caur post). Ka tikt no ta vala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 function ir_balsojis(){ //paskataamies vai ir balsojis, ja ir tad return true; //ja nau balsojis return false; } if (!ir_balsojis()){// ja nau balsojis balsot($ip,$nick,$etc,$etc); } tas tik taads paraudzinsh, bet vaidzeetu nostraadaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 tiy--> atvaino kristaala bumba pazudusi :( Kodu paraadi tad arii varees skatiities kas tev tur nav kaa vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 Klez, ja lai kam ta bus pareizi. Un vel kas varetu but , es JS biju atsledzis (nez vai tam ir kad sakariba). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 kodu paraadi, man ar nau kristaala bummbas, P.S angliski aptauja saucas poll nevis pull Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts