Qued Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Hej, es gribu paskatīties, kā strādā mail un rss klients, kas iebūvēts Operā, bet nekur nevaru to atrast. Wtf? Operas lapā arī par šo tēmu nekā nav? Kā jamo enablē vai arī kaut kāda speciāla instalācija vajadzīga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 eh programmisti.. :) tools -> mail and chat accounts.., tur tev jāuztaisa accounts un tad rādies mail menu. rss - ver vaļā lapu ar rss un adressbarā labajā pusē rādīsies maza icona rss, uz tās ar spied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 Paldies.... Man tās visas izvēlnes bija disablētas. Izrādās, es kaut kad sen, 7ās operas laikos, biju izvēlējies iztikt bez maila klienta, a jaunākās Operās to nekur nevar atkal "enablēt" (visu laiku migrējot un jaunu kompi setingus kopēju no vecās operas). Nu tad vajadzēja parediģēt opera6.ini :D Paskatīsimies, kā izdosies sadzīvot ar Operas mail klientu. Kā, nez, var dabūt, lai atbildot paraksts ir virs oriģinālā indentētā teksta, nevis zem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts