Ēriks Rudzītis Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Sveiki! Lieta tāda,ka mācos php un nav pieejams neviens serveris pašlaik! Esmu ticis grāmatā SAMS - PHP and MySQL development līdz vietai, kur jāmācās sūtīt meils... Vārdu sakot, man viņš nekādu meilu no localhosta nesūta! Kā localhost php.ini fails pareizi jākonfigurē, lai localhost STRĀDĀTU kā mail serveris? P.S. Mēģināju ievadīt inboxa smtp iekšā, bet izrādās, ka man tur jābūt inbox mail+ lietotājam - par to jāmaksā:( PALĪDZIET LŪDZU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 noraadi sava provaidera smtp serveri, ps: forumaa shii teema ir apskatiita ..... pameklee auxaa ir mekleetaajs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Nu, piemēram, ja tu izmanto Apollo internetu, tad iekš php.ini vietā kur ir Mail Function ieraksti šādi: [mail function] ; For Win32 only. SMTP = smtp.apollo.lv smtp_port = 25 Lūk vienkāršs piemērs kā aizsūtīt meilu.Viss strādā. <?php // The message $message = "Line 1\nLine 2\nLine 3"; // In case any of our lines are larger than 70 characters, we should use wordwrap() $message = wordwrap($message, 70); // Send mail('caffinated@example.com', 'My Subject', $message); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts