djmartins Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Velns, joks taads.uztaisu index lapu uztaisu header lapu.Un kad vinas saparoju index lapai vajadzetu radities taja vieta kur velos cip blakam (viduu) jo header ir kaa menu lapa.Bet maita index nevelas ar header draudzeties un iet gulet apaksaa zem taa.Kaadi varetu but ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 mhm.. izlasi pats ko uzrakstiiji.. saprati ko gribi uzzinaat? es nee :) ja saki ka jau sapaaroji savas lapas, tad jau visticamaak ka jautajums nav par include bet par htmlu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 piedod, bet izsakies skaidraak - savaadaak, izklausaas peec programeetaaja ;) iespeejams, ka saac izvadi ne tajaa vietaa iespeejams, ka kaadaa funkcijaa return vietaa esi veicis izvadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 hm, ja jau pārojot lien apakšā, tad kāpēc tu saki, ka negrib draudzēties ? ja bēgtu, es saprastu. bet ja nopietni, tad varbūt uzdod jautājumu normāli un pasaki konkrētu gadījumu, kāds tev ir (izmantotās funkcijas, failu sastāvi utt.). pēdējoreiz, kad biju manuālī, tādas funkcijas paarot() man liekas nebija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 tjip laikam taa.. tu gribi lai menu atrodas augshaa nevis apakshaa? tu teici lien apaksha.. tijpa tu nesaproti kaa izdariit lai vinsh ir augshaa nevis apakshaa.. nu ja tieshi taa. taisi frami augshaa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 imo include pareizaa vietaa + html sakaartot un viss- paarosies vinjam tie faili kaa vajag - nekaadus freimus nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmartins Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 Ar sito lietu jau sen tiku galaa :) Taja pasa diena un pec paris min kad iepostoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts