4uvak Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Karo4, es esmu iesācējs php un esmu pamanījis, ka parasti visām lapām, kas ir taisītas uz php, ir aptuveni šādi linki www.kautkas.lv/index.php?id=2342 vai tamlīdzīgi. Vai kāds nevarētu lūdzu izskaidrot, kāda no tā jēga, un kā to var uztaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 mekleet maaaki ???????? tas šeit ir apspriests daudzaam reizhu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uvak Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Nu labi labi.. Plzz iedod linkus preciizaakus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Lai noskaidrotu šo linku jēgu paņem un pamaini tos ciparus linka galā un skaties kas notiek. Uztaisīt to visu var ar masīva $_GET palīdzību Edited October 26, 2005 by litt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Lai noskaidrotu šo linku jēgu paņem un pamaini tos ciparus linka galā un skaties kas notiek. Uztaisīt to visu var ar masīva $_GET palīdzību 25464[/snapback] uztaisiit to visu var ar parastu HTML a href="bla.php?id=123454" .... tas pirmkaart otrkart tas tiek izmantots lai nodotu mainiigaa veertibu caur URL.. kur id ir identifikaators tikpat labi tas var but krutais_dentifikators... tie cipari ir vertiiba - sajaa gadiijumaa 12345 ja gribi nolasiit so vertiibu tad $mainigais=$_GET['id']; sajaa briidii $mainiigais==12345... ---------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIVX5 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ieteiksu puisim palasit veco labo PHP manuaaali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts