Blackout Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Nekādīgi nevaru izdomāt kā varētu uztaisīt scriptu uz mail apstiprināšanu. Kad atnāk uz meilu vēstule ar linku.. Godīgi sakot pat nezinu kā darboties ar mail funkcijām.. šodien tikai sāku ņemties ar meiliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 vot uzzini kā darboties ar mail() funkciju un tad nāc uzdod jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackout Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 es atnācu uz šejieni uszināt.. Jajau es zinātu neuzdotu jautājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 www.php.net www.google.lv vai arī par 'paldies' tev uzrakstīt gatavu skriptu? te jebkurš ar lielāko prieku ne to vien tev nodarīs :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackout Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 man nevaig gatavu scriptu. man vaig saprast kaa tas daraas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 bl* http://lv.php.net/manual/en/ref.mail.php karoč reģistrē jūzveru - piešķir viņam kkādu dajebkādu unikālu vērtību, vai kaut vai hashu no regdatetime, uzliec viņu kā neaktīvu. aizmet meilu ar linku kurā saturēsies tas tavs validējamais strings, un kad jaunizceptais jūzvērs kāps uz linka tad čeko, kuram tas megaunikālais strings pieder un aktivizē viņu. jasno? p.s. no tevis alus :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts