Dooling Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Hmm lieta tāda man prakses vietā ir jātaisa uzskaites sistēma izmantojot PHP. Esmu jau daudz maz uztaisījis, bet liela tāda, ka prakses vietā uzinstalējot Apache, viss ir ok, tiklīdz nokonfigurēju Apache un restartēju to, tā vairs nevar palaist Apache. Rada, ka Could not connect to Local Computer? Kas var būt par vainu ? un vēl viena problēma. Tagad meģinu palaist PHP uz IIS. Neesmu nekad to darījis. Ok man PHP skripts iet, bet reģistrējot , teiksim datoru, es nesaņemu $_POST mainīgos? Kāpēc? Kaut kas jāmaina konfigurācijas failos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Vai visu, kas aprakstits te: http://lv.php.net/manual/en/install.windows.php 1) Izlasīji 2) Saprati 3) Izdarīji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 veelviens iemesls iepirkt un straadaat ar laptopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooling Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 ok viss darbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts