Mfz Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Vai kads cilveks, kurs macas BKI (Baltijas Krievu Instituts) par web-dizaineri, nevaretu padalities ar pieredzi, kas jums tiek macits, uz ka likts akcents, cik maksa macibas? Kādi plusi un kadi minusi salidzinot ar citam skola saja nozare? Vai ari kadam pazina macas un ari var padalities ar atsauksmem! Un varbut kads var ieteikt kadu citu skolu, kur ir web dizaineru novirziens, dzirdeju itka LU kaut kads pec paris gadiem ari bus, bet tas jau man neder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Vispār sāc nevis ar skolu, bet gan ar domāšanu! Tātad - kam tev vajag mācīties par web-dizaineri? Lai kļūtu par labu web dizaineri ir jāmācās datorgrafika utml. fiškas un jābūt mākslinieka talantam, pēc tam jau seko pielāgošanās web dizainam. Web dizains sākas ar zīmēšanu, nevis HTML (kas varbūt arī neietilpst web dizainera pienākumos). Es nezinu, kur apmāca datormāksliniekus... - varbūt Mākslas Akadēmijā? Varbūt kaut kur citur apmāca labāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mfz Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 (edited) Neuztraucies!Lietas jau censos darit, vienkarsi interese, kur ir kada skola, jo daziem nepietiek ar zinasam, vajag papiru! Plus, man patik iet skola!:) Edited September 20, 2005 by Mfz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Viskrutākā vieta dizainerim Latvijā ir Mākslas Akadēmija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Viskrutākā vieta dizainerim Latvijā ir Mākslas Akadēmija. 22749[/snapback] Nunu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mfz Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Makslas akademija izskatas ok! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts