andrisp Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 piemeeram man ir mysql_query("SELECT * FROM `blabla` WHERE id = '") or die(mysql_error()) kas, kaa redzams, ir kljuudains, .. kaa lai uztaisa, lai ja ir nepareizi, tad neviss skripts 'nomirst', bet gan kljuudas gadijumaa vienkaarshi izveidojaas kautkaads mainiigais, kas satur mysql error nummuru (vienu pashu bez texta, lai es pats vareetu uztaisiit kautkaadus skaidrojumus attieciigajam nummuram) ? vai arii preteejaa gadijumaa, ja kverijs nostraadaaja ok, tad tas pats mainiigais, piemeeram, vienkaarshi ar tekstu 'OK' vai tml... paliidzeesiet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 piemeeram man ir mysql_query("SELECT * FROM `blabla` WHERE id = '") or die(mysql_error()) kas, kaa redzams, ir kljuudains, .. kaa lai uztaisa, lai ja ir nepareizi, tad neviss skripts 'nomirst', bet gan kljuudas gadijumaa vienkaarshi izveidojaas kautkaads mainiigais, kas satur mysql error nummuru (vienu pashu bez texta, lai es pats vareetu uztaisiit kautkaadus skaidrojumus attieciigajam nummuram) ? vai arii preteejaa gadijumaa, ja kverijs nostraadaaja ok, tad tas pats mainiigais, piemeeram, vienkaarshi ar tekstu 'OK' vai tml... paliidzeesiet ? 19046[/snapback] ---------- PHP manuaalis :) int mysql_errno ( [resource link_identifier] ) Returns the error number from the last MySQL function. ------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 aha sapratu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 aha sapratu :) 19049[/snapback] aizmirsu piebilst liec mainiigajam priekshaa @ :) tad netiks izvadiits kljudas pazinjojums uz ekraana.... gan jau taalaak pats izdomaasi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 var apskatīties manu mysql klasi uz www.ofmy.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts