Toms Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Doma taada, ka lai es varu uz sava PC suutiit meilus "sev". Tjip taisu regjistreeshanaas lapu, kur tiek nosuutiits meils, gribu simuleet to visu padariishanu uz sava PC. kaadi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Nu uzliec sev lokāli mailserveri un sūti no php skripta meilu uz user@localhost (user vietā ieliektot izveidota akkounta userneimu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13hst Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Iesaku http://www.denwer.ru/ serveris. Ar email izdara shadi, sutot tiek partverts un tmp direktorija saglabats ka outlok fails. Serverim ira vel daudz iespeju. Vienkarsha uzstadishana. Tas nekas ka servera izmers ira mazs, tur tiek iekljauts php4 vai php5 (atkariba kuru paku novilksi), mysql serveris, apache. Pats pashalaik sezju zem vinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 Samekleeju Winmail mail Server. Patiikams, labs. Maksas - 30 dienu trial, ierobezhojums - 20 pasta kastes. Tagad kaa piemeers: Es taisu hostingu, man tur MySQL, Apache, PHP, Mail <-- ja uzlieku shito mail nokrekotu, suudi kuraa gadiijumaa var sanaakt? (viss pasaakums oficiaals tjip) Otrs: Man ir domens lapa.lv Es gribu, lai man buutu meili kaa problemas@lapa.lv un reklama@lapa.lv u.c. tieshi ar @lapa.lv Tas noziiimee, ka man uz servaka jaabuut arii mailserverim, kas man piedaavas shaadu @lapa.lv? Tjip jaasasaista kopaa ar Apache, ja? Un arii domeenu, kas pieshkjirts, piemeeram - localhost :) Pareizi sapratu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts