keissfootball Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Vai kāds nevarētu man paskaidrot ko jāraksta šajās vietās skriptā, jo es taisu viesu grāmatu ar MySQL datu bāzi: 1)// Connect to mySQL Server $DBConn = mysql_connect($DBhost,$DBuser,$DBpass) or die("Error in GuestBook Application: " . mysql_error()); 2)// Select mySQL Database mysql_select_db($DBName, $DBConn) or die("Error in GuestBook Application: " . mysql_error()); :wacko: Lūūūūūūūūūūūūūūūdzu palīīīīīīīīdziet kāds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja var atsūtiet atbildi uz e-pastu ervinskeiss@inbox.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 pirms tam $DBhost='kur ir mysql serveris, localhost vai kas cits'; $DBuser='mysql lietotājs, e.g. root' $DBpass='piekļuves parole, tukšs ja nav tādas'; $DBName='datu bāzes nosaukums, duh'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 Nē nu šo es saprotu, bet tas pirmais mans jautājums, ko tur jāievada? Un ja var, tad paskaidrojiet ar piemēriem, piemēram user - Jānis u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Nē nu šo es saprotu, bet tas pirmais mans jautājums, ko tur jāievada? gluzhi vai dienas teksts :lol: $DBhost='localhost'; $DBuser='arnico' $DBpass='jopciks'; $DBName='testdb'; nu taa izskataas viens no konektiem lokalai uz mana kompja Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 $DBConn= Bet šajā kas????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Domā, ka teksta varenais izcēlums dod labu efektu? $DBConn = mysql_connect($DBhost,$DBuser,$DBpass) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 es palieku gudrāks vai arī citi paliek stulbāki?! :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 nu kautkaadiem pamatiem jau ir jaabuut, bet nu... dbconn neko nevajag mainiit, ja esi ieprieksheejos mainiigos defineejis, tak pameegjini kaut vienu minuuti pieveersties tam un izprast kaa straadaa, paskaties mainiigo nosaukumus un papeeti, kur vinji taalaak tiek izmantoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 es palieku gudrāks vai arī citi paliek stulbāki?! :huh: 16306[/snapback] gan viens, gan otrs , pasaule iet sviestaa :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 Vēl viens jautājums, kas pie šī jāraksta? $sql = 'SELECT * FROM `' . $table . 'guestbook'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Varbūt pamācies tomēr kaut ko, tad nebūs pleci par katru sīkumu jārausta. Pēc kā tas izskatās? Pēc SQL vaicājuma tas izskatās! Tad kas tur jāraksta? SQL vaicājums tur jāraksta! Ko tieši, tas tev būtu labāk jāzina - kādus laukus, no kurienes un pēc kā izvilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 Eu nu es nesaprotu tik labi šito php, ne jau visu tu arī zini. Vai tas sql ir tā kā ''field''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 TAD PAMAACIES KAUT MAZLIET PAMATUS PHP MANUAAAALIII!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Eu nu es nesaprotu tik labi šito php, ne jau visu tu arī zini. Vai tas sql ir tā kā ''field''? 16370[/snapback] taatad par SQL - http://www.mysql.com (visticamaak tev ir pieejams tieshi MySQL PHP - http://www.php.net bet vispaar vislabaakais ir kaada paaris kilogramus smaga graamata par shiim abaam lietaam :) piemeeram "PHP & MySQL Bible" vai kas tamliidziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Un pāris kilogramus smaga vāle slinkuma pārvarēšanai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts