artis Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Uztaisiiju vienu maajaslapu, bet negribu, lai google u.c. search engine`s indexeetu vienu direktoriju tai lapai. Tad nu es uztaisiiju Robots.txt, ar shaadu saturu: User-Agent: * Disallow: /faili/ Es domaaju, ka googlei to lapu vajadzeetu indexēt, izņenot to direktoriju "faili"... Bet nu jau ir pagājis mēnesis, kā lapa atrodas uz servera, bet google to mājaslapu neatrod VISPAAR, pat ja ieraksta lapas pilno adresi !!! Varbuu esmu nepareizi kautko sapratis ar to Robots.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Uztaisiiju vienu maajaslapu, bet negribu, lai google u.c. search engine`s indexeetu vienu direktoriju tai lapai.Tad nu es uztaisiiju Robots.txt, ar shaadu saturu: User-Agent: * Disallow: /faili/ Es domaaju, ka googlei to lapu vajadzeetu indexēt, izņenot to direktoriju "faili"... Bet nu jau ir pagājis mēnesis, kā lapa atrodas uz servera, bet google to mājaslapu neatrod VISPAAR, pat ja ieraksta lapas pilno adresi !!! Varbuu esmu nepareizi kautko sapratis ar to Robots.txt 16128[/snapback] a tu tantei Google-i pateici, lai viņa vispār ieskatās tavā blog-ā ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artis Posted April 11, 2005 Author Report Share Posted April 11, 2005 a tu tantei Google-i pateici, lai viņa vispār ieskatās tavā blog-ā ? :) 16170[/snapback] Pateicu gan ... arii siets neatrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts