sta_maris Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 var kads palidzet izveidojot jaunu mapi $make_dir = ftp_mkdir($conn_id, $id); vinai permisions vajag nomainit uz 777 chmod('/home/www/www.domain.lv/mainisana/images_m/'.$id.'/', 777) nedarbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 var kads palidzetizveidojot jaunu mapi $make_dir = ftp_mkdir($conn_id, $id); vinai permisions vajag nomainit uz 777 chmod('/home/www/www.domain.lv/mainisana/images_m/'.$id.'/', 777) nedarbojas 16113[/snapback] a ko paziņo ? ja mape nepieder tev, tad diezvai izdosies piešķirt tiesības turklāt ir jāraksta 0777 nevis 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sta_maris Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 Mapi es pats izveidoju un man uz vinu sanak ovner tiesibas. Un visa nelaime ir ta ka ir atslegti warningi un kludas ta ka es nemaz nezinu kas isti ir par problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Pamēģini ftp_chmod http://lv.php.net/manual/en/function.ftp-chmod.php Lai arī itkā dokumentācijā rakstīt ka PHP5 komentāros teikts ka strādā arī uz 4.3.10 Otrs piemēr ar ir lietojams (ja tomēr pirmais nefunkcilierē): ftp_site($conn_id, 'CHMOD 0777 /home/www/www.domain.lv/mainisana/images_m/'.$id.'/';); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Mapi es pats izveidoju un man uz vinu sanak ovner tiesibas.Un visa nelaime ir ta ka ir atslegti warningi un kludas ta ka es nemaz nezinu kas isti ir par problemu. 16116[/snapback] un ko nozīmē pats izveidoju ? ar PHP skriptu vai caur FTP progu ? atšķirība ir milzība... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sta_maris Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 to versiju no php manuala jau izmeginaju negaja. varbut zini kadu iespeju kaut ka izdabut warningus un kludas lai vismaz redzetu kur ir problema. savadak ir gruti kaut ko saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Un visa nelaime ir ta ka ir atslegti warningi un kludas ta ka es nemaz nezinu kas isti ir par problemu Varningus parasti var ieslēgt ar ini_set('display_errors',1); un error_reporting(E_ALL); vai error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); Link to comment Share on other sites More sharing options...
sta_maris Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 Labi meginasim kautko darit lietas laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts