LazD Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Meklēju sakarīgu cilvēku, kurš saprot js. ---------- Darbs: 1)Dublēt - csgodouble.com (Jav ir). 2)Uztaisīt tā, lai viss darbotos jau uz mana servera. 3)Kopā domāsim par jaunu dizainu. 4)Mājas lapas uzturēšana (nepieciešamības gadījumā).--------- Par "algu" vienosimies. Nav steidzams darbiņš! Vari zvanīt +37127076882Skype - alan20050 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Kāpēc alga ielikta "pēdiņās"? Vai ar to jāsaprot ka algas vietā tiks sniegti "citi pakalpojumi"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazD Posted January 22, 2016 Author Report Share Posted January 22, 2016 Kāpēc alga ielikta "pēdiņās"? Vai ar to jāsaprot ka algas vietā tiks sniegti "citi pakalpojumi"? Es neesmu firma lai izsniegtu algu :D Tāpēc pēdiņās ;) Atalgošu ar ar naudu - tas ir saprotams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Es ceru, ka tu apzinies, ka neviens tev neies taisīt to par 20 eur, vai 50, kā arī ne 100 eur, pat ne 200. Svarīgi saprast, lai apzinies, kāda ir reālā situācija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts