JaRu Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Sveicināti, Ir pienācis brīdis, kad vajadzētu sākt stāvēt uz savām kājām, nevis vecāku. Tieši tāpēc es vēlos atrast darbu Rīga, kuru es varētu apvienot ar studijām. Šobrīd es vairāk gribētu tēmēt uz jebkuru jomu saistība ar dizainu, Photoshops. Bet kodēšana nebūtu izslēgts variants. Es apsvēršu katru piedāvājumu, kas būs daudz maz apvienojams ar studijām, pat praktikanta vieta ir opcija, galvenais lai no tā es gūtu pieredzi strādāt uzņēmumos,kolektīvā ar citiem. Protams kādu kabatas naudu no tā arī vēlētos iegūt. Kā jau minēju izskatīšu katru piedāvājumu, par laikiem sarunāsim privāti. Ar cieņu, Jānis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Ļoti interesanta specializācija - dizains, PS un kodēšana. Derētu konkrētāk aprakstīt un vizualizēt, ko tu proti un esi radījis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRu Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Ar kodēšanu ir tā, ka tur es vairāk tēmēju uz praktikanta vietu, taču par dizainu varat spriest paši, šeit ir mans pēdējais projekts, tas tika izstrādāts vasaras vidū(nepabeigts) un manas spējas kopš tā ir augušas. 1. 2. 3. Pieminēšu, ka es neesmu nekāds guru, profiņs un negrasos apstrīdēt nevienu viedokli, es vēlos atrast izaugsmes iespējas Rīga, kas ir saistītas ar jomu par kuru studēju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 (edited) No offense, bet ar paviršu acs uzmetienu jau vairākas gramatikas kļūdas pamanīju, galvenā no kurām ir "desings" - pareizi ir "designs". Desings ir kad tu kaut ko dari ar desiņām or smth. Edited October 21, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRu Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Jā, Tev taisnība, esmu kļūdījies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenks Simsons Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Tev vēl ļoti daudz jāmācās, to ir diezgan grūti nosaukt par dizainu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRu Posted October 23, 2013 Author Report Share Posted October 23, 2013 Es taču esmu pieminējis arī "praktikanta" vietu, ne tikai darbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts