123 Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 (edited) Takā es neko īsti nesaprotu no PHP, zinu tikai kā izmanto html, es jums lūdzu palīdzēt ar scriptu sākuma lapā! Es vēlētos sākuma lapā ielikt scriptu kas rāda pēdējos postus vai topikus kas tika izveidoti. Pats IPB ir uz 3.4 versijas. Esmu izmeklējies visur un nekur nevaru atrast tādu scriptu. Piemērs:(Playhard.lv "pēdējais forumā"). Ceru uz atsaucību :) Edited June 2, 2013 by 123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 a varbūt varētu vismaz izrādīt cieņu un uzlikt normālu temata nosaukumu, kas būtu saistīts ar tēmu? skaties googlē pēc "mysql select" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123 Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 a varbūt varētu vismaz izrādīt cieņu un uzlikt normālu temata nosaukumu, kas būtu saistīts ar tēmu? skaties googlē pēc "mysql select" Piedot izlaboju. Tikuntā neko nevaru atrast..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Vispār ieteiktu sākt ar pamatiem, ja šajā gadījumā tev palīdzēsim tev pēc dažām minūtēm būs nākošais jautājums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metroid2 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 http://www.w3schools.com/php/php_mysql_select.asp Šitas tev varētu iet cauri.. Principā, copy/paste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts