Little_Hacker Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 Gribeetu notesteet Rapid PHP (tjipo gandriiz tas pats kas HTMLPad), bet mekleejot hubos pagaidaam neesu atradis.. vai kaadam shi proga nau kaut kur aizjeerusies ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 Hmm... a vai tad viņa jau ir iznākusi?? Kaut kā neesmu dzirdējis... (varbūt esmu tankists) Nu ja ir, tad es ar gribu jamo iehavot!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little_Hacker Posted June 28, 2003 Author Report Share Posted June 28, 2003 Nu tjipo man ir A.Ziivarta graamata "PHP Soli pa solim" un tur taa proga ir itkaa izslaveeta, un skriinshuutos ar redzama.. :blink: bet nu tjipo es skatijos Bluumentaala lapaa, a tur nekaa nav .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 OFFTOPICS: nava labāka redaktora priekš php kā gVim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoRToSS Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 Teoreetiski tai programmai bija jaaiznaak februaarii (vismaz sheit taa rakstiits), bet taakaa ieksh php-dev.lv nekas jauns par to nav mineets un arii ieksh blumentals.net arii shii programma nav paraadiijusies, tad tas var tikai liecinaat par to, ka programma vel nav iznaakusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 nu ko - man skjiet ka progu pietiek, vajag tik pamekleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts