Kemito Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Es šķirstu no pirmās uz otro lapu, un nevaru saprast, vai nu man acis melo vakarā, vai arī tiešām kāds, nav īpaši ... wow. Tu šajā forumā uzturies samērā lielu laiku, arī jautā un mācies labu laiku, bet kaut ko šādu manuprāt tu pat iepriekš nebiji diskusijās rakstījis. Lai dievs svētī. http://jsfiddle.net/ATAJe/11/ Es iemetu mainīgajā tevis izvēlēto dziesmu, tagad vēl nepieleks kā tas varētu strādāt? Edited August 13, 2012 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Ev, nu vismaz tu gan tā nedari. Nejauc PHP kopā ar JavaScript! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Problēmu var atrisināt elegantāk. Kāpēc gan to nedarīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Kā standartam būtu jābut pareizai vispārējai koda rakstīšanai, ne? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 un kā tad tu veidotu šādu linka pārveidotāju? kur parāda bildes, youtube video, soundcloud utt?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 pārbaude laikam ir jādara pirms saglabā datubāzē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts