eT` Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 (edited) Uzdevums Izveidot klases: Monētas; PapīrNauda; Kredītkarte; ZeltaStienis Katrai klasei ir vismaz 2 datu lauciņi, kas to raksturo; konstruktors un metode ‘Izdruka’ Izveidot klasi Krājkase: ir viena metode ‘Izdruka’, kura izdrukā krājkases krāsu, platumu un augstumu Galvenajā programmā var būt tikai viens izveidots mainīgais, kura tips ir ‘Krājkase’. Ir pieļaujams mainīgais priekš cikla Programmas darbības laikā krājkasē uzglabāt vismaz 3 kredītkartes, 2 monētas, 3 papīra naudas un 4 zelta stieņus Programmas izpildes beigās iegūt -sarakstu ar krājkasē esošām lietām -krājkases parametrus -kopējo vērtību lietām, kas atrodas krājkasē it kā uzdevums rakstīts priekš c++ kodētājiem, bet nu es izvēlējos PHP rakstīt. http://paste.php.lv/...af06ef?lang=php šeit kods, bet gribēju uzzināt kā lai iztiek bez klases Summa ( ja ir iespējams ), un vai viss pārējais ir pēc prasītā. Un kā vēl var izdrukāt krājkases parametrus ( tie drīkst būt public ) izņemot izsaucot caur citu klasi. Jo man it kā viņa nav instanciēta ( izņemot vietu kur tiek padota ArrayObject ) Edited November 14, 2011 by eT` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Kāpēc visi extendo Krajkase? imho tur domāts krājkasē sakrāmēt monētas, kredītkartes, papīrnaudu, zeltu un krājkase māk sarēķināt savu kopējo vērtību. $kk = new Krajkase(); $kk->add(new Monetas(0.05,'LS')) ->add(new Kreditkarte(100,'VISA')) ->add(new Papirnauda(5,'EUR')) ->add(new Zelts(3000,'100g')) $kk->Izdruka(); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Nedrīkstot aizmukt no prasībām,man sanāca kaut kā šādi: http://paste.php.lv/bc66d65f17629b2279764e1fc4d19312?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts