Kikisss Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Sveiki ;) Varētu kāds apskaidrot, kā var dabūt ārā statusu, par to cik sms ir aizgājušas piem sūtot grupai? p.s. Izmantoju CoreTelephony un man neinteresē appstore Edited August 2, 2011 by Kikisss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Nedaleca man. Izmanto kādu sms pakalpojumu un tekstu, ko raksti ģenerē pats? tad kāpēc pie katras izsūtīšanas vnk nepiefiksē +1 kkur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) @anonīms te runa ir par xcode aka ios (iPhone visdrīzāk) Edited August 4, 2011 by marcis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikisss Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 Nedaleca man. Izmanto kādu sms pakalpojumu un tekstu, ko raksti ģenerē pats? tad kāpēc pie katras izsūtīšanas vnk nepiefiksē +1 kkur? viņš tās visas sms uzreiz sarindo ierīcē un viss. kad uzlieku +1 tad uzreiz ir jau maksimālais skaits kādu esmu ievadījis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts