Puika1 Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Uztaisiju skriptu, kas izvelk no datubāzes,bet nerāda garumzīmes un mīkstinājuma zīmes,ko man darī? Datubāzes tabulas ir uzliktas uz utf8_latvian_ci (tabulās rāda garumzīmes un mīkstinājuma zīmes) Savu php dokumentu atvēru ar notepad++ un uzliku UTF8 without boom ( nerāda garumzīmes un mīkstinājuma zīmes) Ko man vel pamēģināt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 http://uk.php.net/manual/en/function.mysql-set-charset.php (visticamaak ka izmanto mysql_*) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Savu php dokumentu atvēru ar notepad++ un uzliku UTF8 without boom ( nerāda garumzīmes un mīkstinājuma zīmes) Ko man vel pamēģināt? 1. without boom, norāda ka dokumenta sākumā netiks pievienota info, ka tas ir UTF-8 , un neko vairāk. (3 simboli) 2. sen izrunāta problēma pēc konekcijas pie DB mysql_query("SET NAMES UTF8"); 3. pārliecinies ka HTML haiderī tiek norādīts pareizs kodējums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts