dcsdftw Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Radusies problēma. Pats viskaut ko izmēģināju, taču nepanācu vēlamo efektu, arī no boot pareizo atbildi neasadzirdēju. Tātad, man ir pogu bildes un css fails, rodas jautājums - kas jāraksta iekš index.php, lai arī :mouseover: strādātu (bildēs būs redzams). Bildes: Kā arī ir bilde otram galam, tikai slinkums likt. CSS kods - http://code.wam.lv/2spraweb9qi64 Kas jāraksta iekš index.php, lai pogas redzētu, strādātu ar visu mouseover un būtu dotajā izmērā? Any tips? Bildes ir css failā norādītajā folderī. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 http://www.filamentgroup.com/lab/update_styling_the_button_element_with_css_sliding_doors_now_with_image_spr/ Tas joks saucās "sliding door", meklē gūgle, daudz daudz piemēru ira.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Viss iet, liels tev paldies! <div id="menu_wrap"> <ul> <li id="current"><a class="Sakums" value="Sakums" href="#"></a></li> </ul> </div> Šo es izmantoju. Rodas jautājums, vai ir iespējams, tekstu uz pogas dabū tieši centrā nevis novirzītu(gan horizontāli, gan vertikāli), vai man jāraksta tas ir photoshopā katrai pogai virsū (pirms </a> rakstot gluži centrā nesanāk)? Skaiti, ka tā bilde ir plika (skatīt augstāk). Kādi ieteikumi? ----------------------------------------------------------------- Edit(turpinājums): Izskatās šādi, ja raksta: <div id="menu_wrap"> <ul> <li id="current"><a class="Sakums" value="Sakums" href="#">Sakums</a></li> </ul> </div> Edited July 4, 2011 by dcsdftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Lai teksts centrētos, kaut kur jāpievieno css īpašība: text-align:center; Lai vertikāli būtu pa vidu, tur var variēt ar padding īpašību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Edit: Viss vajadzīgais panākts, visticamāk, ne tajā īsākajā veidā, bet esmu sasniedzis, ko vēlos. Liels tev paldies, boot man neko sakarīgu pateikt nevarēja. Ja kaut ko vajadzēs, centīšos te atgriezties un ceru uz palīdzību. Edit2: Kāds īsti ir text color tags iekš css? Edited July 4, 2011 by dcsdftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Vienkārši "color". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts