JanisKoks Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Sveiki! Kāds nevar iedot normālu kodu tam saucamajam fade image efektam. Doma ir ka viena bilde divās krāsās un kad ir mouseover backgroud-position būs piem. -200px un tas viss smuki saplūst ar CSS3 transition. Googli izrakos, bet strādājošu kodu nevaru dabūt. Ja firefoxā viss strādā, tad IE vispār pat bilde nerādās, kad tur būtu vispār kautkas (un jā uz IE nestrādā šis, bet vismaz ar parasto hover būtu un rādīties bilde). Varbūt šitais nav labākais variants un varat ieteikt, ko citu, kautvai javascriptu vai jQueri tikai nezinu kā tas sauktos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 atkarīgs arī no IE versijas, 6. un 7. manuprāt pat ar css2 īsti netiek galā. prātīgākais veids, ko esmu redzējis, ka bildi izveido uzreiz divos eksemplāros (krāsainu, melnbaltu) sataisa kā sprite un tad ar kādu js fremeworku maina šīm bildēm opacity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisKoks Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Es tad likšu šito metodi, jo ir vienkārša un ērta. http://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss_sprites_hover_nav Tikai nevaru atrast javascriptu, kas strādātu uz visām grupām (#home; #prev; #next), jo katrai ir sava bilde. Nav nevienam nekāda skripta padomā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 http://wip.redaxscript.com/ Paskaties kas notiek ar logo, kad tiek ar peli uzbraukts virsū uz saita nosaukuma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanisKoks Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Notiek tas, kas man vajadzīgs, bet skripts nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Kā skripts nav? Kā Tu domā, kas tad tas viss "aiziet"? Tā kā HTML, CSS un arī JScript's ir klienta-puses valodas, Tu, bez problēmām, vari paskatīties kas tur notiek. Spied CTRL + U! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts