Jump to content
php.lv forumi

JanisKoks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

JanisKoks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kā lai uztaisa tā, lai var likt vairākas grupas no css šitam skriptam? Man sanāk tikai vienai grupai, bet kad pielieku $("GRUPA a", "GRUPA2 a") nekas vairs vispār nestrādā. $(document).ready(function(){ $("GRUPA a").css({"opacity" : 0}).hover(function(){ $(this).stop().animate({"opacity" : 1}, 300); //Change fade-in speed }, function(){ $(this).stop().animate({"opacity" : 0}, 200);//Change fade-out speed }); });
  2. Notiek tas, kas man vajadzīgs, bet skripts nav.
  3. Es tad likšu šito metodi, jo ir vienkārša un ērta. http://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss_sprites_hover_nav Tikai nevaru atrast javascriptu, kas strādātu uz visām grupām (#home; #prev; #next), jo katrai ir sava bilde. Nav nevienam nekāda skripta padomā?
  4. Sveiki! Kāds nevar iedot normālu kodu tam saucamajam fade image efektam. Doma ir ka viena bilde divās krāsās un kad ir mouseover backgroud-position būs piem. -200px un tas viss smuki saplūst ar CSS3 transition. Googli izrakos, bet strādājošu kodu nevaru dabūt. Ja firefoxā viss strādā, tad IE vispār pat bilde nerādās, kad tur būtu vispār kautkas (un jā uz IE nestrādā šis, bet vismaz ar parasto hover būtu un rādīties bilde). Varbūt šitais nav labākais variants un varat ieteikt, ko citu, kautvai javascriptu vai jQueri tikai nezinu kā tas sauktos.
  5. Labi, laikam tad jau labāk ir tiešām visu atslēg nostu un miers, jo lapa ir tikai privāti domāta parādīt. Paldies!
  6. Zinu, ka izklausās stulbi, jo visi grib tikai SEO, bet es otrādi :D tātad likšu <!--googleoff: all--><!--googleon: all--> visam portfolio skriptam malās. Bet, kas notiek tad ar pārējiem bing, yohoo utt...?
  7. Sveiki! Nezinu vai tā var, bet man ir lapa kuru uzkodēju un portfolio uztaisiju ar wordpress pievienošanas metodi. Lapai nav daudz teksta, sanāk, ka tikai portfolio h3 un paragrāfi ir googles meklēšanā redzami. Vispār gribu izdarīt tā, lai neviens, ne google, yohoo utt... nevarētu to tekstu izfiltrēt un rādīt savā meklēšanā. Vai ir kāds skripst? Vajadzētu, lai šito bloķē: <h3 class="post-title"><?php the_title(); ?></h3> <p><?php echo substr(strip_tags($post->post_content), 0, 120); ?></p>
×
×
  • Create New...