mounkuls Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Par kādām problēmām runā? Tev patīk rakstīt akūtus pie tabulu un lauku nosaukumiem un visu laiku pārslēgties uz lielajiem un mazajiem burtiem? Nezinu kādu klavieri lieto tad, man tas ir normāls taustiņš bez kāda Shift. Un jā, es lietoju ja prasās un neredzu nekādu problēmu tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) Par kādām problēmām runā? Tev patīk rakstīt akūtus pie tabulu un lauku nosaukumiem un visu laiku pārslēgties uz lielajiem un mazajiem burtiem? Man patīk un es lietoju (un BTW tas tiek uzskatīts par labu praksi) - lietot tabulu un kolonu nosaukumus, kas nav rezervētie vārdi, tādējādi man nav jālieto ne apostrofi, ne pēdiņas (Oraclē) ne arī kādā citā veidā jāmuhļījās un jācīnās ar paša radīto problēmu sekām. Un tas attiecas arī uz citiem cilvēkiem, kas nāks pēc manis un turpinās uzturēt manis izveidoto kodu. Līdzīgu tēmu jau es reiz apskatīju rakstā Par objektu (ne)nosaukumiem. Gints Plivna http://datubazes.wordpress.com Edited February 22, 2011 by Gints Plivna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 Kaa jau rakstiiju, kluudas teksts bija ko pats izvadu. Shinii gadiijumaa kljuudas teksts bija: Ir radusies kaada kluuda! Bet paldies par padomiem! :) nomainiiju where uz place un text uz message un viss iet! Paldies ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts