breksis Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 (edited) Lieta vienkaarsha... Es gribeetu lai juus man pasakat kaa var izveidot komentaaru skriptu?? ...LuuCu pasakiet.. buushu pateiciigs... :) Edited December 18, 2004 by breksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 (edited) Te jau bija viens tāds vispārīgs jautājums - http://php.lv/f/index.php?showtopic=1821. Vispirms apstāsti uz kā tev tā lapa turas, un tad domāsim par komentiem ;) Edited December 18, 2004 by rudzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 pashu komentaru skriptu varu un uztaisiju, bet pie pakomenteshanas vel neesu keries! :P Drizuma to taisos apgut :ph34r: , bet anyway, jakadam ir kas jau gatavs prieksh raksta komenteshanas (raksti ielasaas no txt faila un explodejas ar |~~|) tad varbut uzmet te Ka piesaistit komentus no cita txt faila (kaa tur ir - svarigi katra raxta komentus cita faila likt vai nav?) Anyway man nodaretu dajebkads skriptc ta to es pakidatu un butu muzam pateicks :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 parocies pa sho lapinju. noteikti atridiisi sev ko piemerotu lapa te :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Varbut kads apgaismos mani par: Ka piesaistit komentus no cita txt faila? Kaa tur ir - svarigi katra raxta komentus likt citaa failaa vai nav (tb vai var visus kometus maukt viena txt ar kachkadu identifikatoru)? Kaads variants ir atraks? PS. Tnx par linku! Labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts