<?php_kods_?> Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 Kad gribu uztaisiit jaunu tabulu datubaazee tad man izmet erroru #3 - Error writing file './datubaze/beoordeling.frm' (Errcode: 28) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 un ko tad nesaproti - nevar uztaisīt jaunu failu. nav beigusies vieta diskā? vai nav tas fails no vecās db palicis (ar tādu pašu nosaukumu) ir tiesības rakstīt tajā diskā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<?php_kods_?> Posted December 16, 2004 Author Report Share Posted December 16, 2004 un ko tad nesaproti - nevar uztaisīt jaunu failu.nav beigusies vieta diskā? vai nav tas fails no vecās db palicis (ar tādu pašu nosaukumu) ir tiesības rakstīt tajā diskā? 12274[/snapback] Nu buutu jau labi ja vien buutu taa probleema bet neviens no tevis nosauktajim iemesliem nav... Ir gan vieta uz diska, arii ir tiesiibas rakstiit uz taa diska un taa db ir pilniibaa tuksa jo nevienu tabulu tur nevaru uztaisiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
<?php_kods_?> Posted December 16, 2004 Author Report Share Posted December 16, 2004 eee bet kaa lai pieskir tiesiibas lai es vareetu to tabulu vispaar izveidot, cik zinu tad config.inc failaa tik nevaru atrast to vietu tur. Kur tieshi tas ir jaanoraada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 config.inc? kur ta tu to tabulu taisi? cik saprotu mysqlā takš un ar ko? jābūt CREATE privilēģēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
<?php_kods_?> Posted December 16, 2004 Author Report Share Posted December 16, 2004 nu jaa es caur web phpmysql taisiit gribu... Un ka es uzspiezu Create man vinu neizveido... paraada to erroru taapeec es domaaju ka varbuut man tajaa config failaa kaut kas ir nepareizi sakonfigureets un man nav pieskirta iespeeja taisiit jaunu tabulu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 nē CREATE privilēģijas tiek izdotas tieši caur MySQL, nevis phpMyAdmin, bet, domājams, ka tās tev iraid, jo it kā jau sāk rakstīt (erorā teikts error writing, nevis not allowed to write vai tml). Jautājums - vai pareizi nokonfigurēts MySQL data-dirs, vai arī, ja viss stāv uz Linux - uz kurieni mapojas './datubaze/'. Neesi mēģinājis starp normāliem programmrīkiem? E.g. MySQL Front (http://www.mysql-front.com/), MySQL CC, EMS MySQL Manager? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 Mums takš ir Google. Ne? Error code 28: No space left on device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts