Turecky Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 man te radās tāds jautājums kārtējo reizi par masīviem.Lieta sekojoša. Grubu vienkārši izvadīt visas iespējamās masīva elementu kombinācijas. Piemērs 1: $a = array(1,2,3); Izvada: 123 132 213 231 312 321 Nu laikam nevienu variantu neizlaidu Cerams, ka domu sapratāt. Tur tik lieta tāda, ka var būt mainīgs masīva garums, tāpēc viņam pašam vajadzētu izdomāt pēc masīva garuma kā viņus sakārtot un kādās kombinācijās, lai būtu visas iespējamās. Protams nedomāju, ka tur būs 100 elementi, bet līdz kādiem desmit varētu uzkāpt. Varbūt kāds var izlīdzēt ar ideju! Jau iepriekš paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Ja tevi nemulsina fakts ka 10 elementus var salikt 3,5 miljonos dažādu kombināciju, man ļoti gribētos uzzināt kāds tam ir praktisks pielietojums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Google pirmais links p'ec php array permutations -> http://docstore.mik.ua/orelly/webprog/pcook/ch04_26.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Ja tevi nemulsina fakts ka 10 elementus var salikt 3,5 miljonos dažādu kombināciju, man ļoti gribētos uzzināt kāds tam ir praktisks pielietojums. Dabūt 10'nieku skolā! xD ...par izcilām programmēšanas zināšanām! =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts