Jump to content
php.lv forumi

Lūgums pēc palīdzības


Kurmus

Recommended Posts

Saproti pats, ja Tu neproti piepumpēt riepu bērna velosipēdam un ja Tu grieztos Mitsubishi officiālajā servisā pēc palīdzības, bļaudams ka esi gatavs samaksāt, tad arī tie speciālisti neņems nopietni galvā Tavu problēmu un neskries ar savu aparatūru un spiediena mērītājiem, lai Tev izlīdzētu.

 

Principā Tavas prasības ir sīkums cilvēkiem kuri ir saistīti ar php un nevienam tā īsti neceļas roka burties pa kodu, zinot ka par to atlīdzības sanāks labi ja aliņam.

 

Tev jau minēja ka $item_details['owner_id'] ir tukšs. Tāpēc pieprasījums datubāzei nav iespējams(datu trūkums). Tev ir jāskatās solis augstāk.

 

Atrod to vietu kur no db tiek vilkta ārā infa un kura tiek samesta iekšā $item_details mainīgajā. Kaut kas tur nav kā vajag...katrā ziņā negaidi kamēr Tev kāds uzprasīs lai Tu viņam nosūti to kodu. Ieliec to kodu paste.php.lv un izliec novērtēšanai. Man piemēram uz doto brīdi gribas paskatīties kas tur par problēmu, bet pēc stundas vairs negribēsies. Bet ja man nav kur paskatīties tad arī tāda tukšu vārdu malšana vien sanāk. Principā to tu pats jau atklāji.

Link to comment
Share on other sites

tur rakšanās baigā, vienā brīdī netiek POST padots, kur tika nosecināts ka iespējamais vainīgais ir template dēļ kādām versiju nesakritībām. Uz standarta template, autors vairs nenovēro šo problēmu.

 

Templeitu urbt un debugot kas kurā brīdī nozūd, neceļas roka...

 

Un kas tie par PM problēmu atrisināšanas veidiem...varūt foruma publisko daļu veltīt tikai jautājumim un tālākais tiek paveikts caur PM?

 

jā, autors, varbūt šeit var ielikt ftp serveri un paroli :D

Edited by Blitz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...