Jump to content
php.lv forumi

Kurmus

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About Kurmus

  • Birthday 05/26/1984

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    alkoserviss

Kurmus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bildes ir atseviskā mapē ka jpg un iekš csv ir bilžu nosaukumi
  2. Pats csv ir ap 2mb, bet bildes velk uz 80mb.
  3. Sveiks. Ir .csv vai xml fails ar precēm un fails ar preču foto. Vajag to visu importēt uz saitu kura cms ir iebūvēta importēšanas funkcija. Man nesanāk. Kopā ap 10 tūkstoši preču. Gaidu piedāvājumus un nosacījumus!
  4. Ja kādam būtu interese, būtu painteresējies kas ir jādara un cik viņš prasa par padarīto darbu!!! Savu problēmu es izklāstīju liekas, ka skaidri! Es no tā neko nesaprotu un tāpēc griezos pie speciālistiem, bet te sanāk, ka esmu iegājis tirgū! No malas var saprast, ka interese ir tikai postus rakstīt! Diemžēl, konkrētus piedāvājumus neesmu saņēmis.
  5. Nu bet es jau arī piedāvāju samaksāt, tikai neviens neatsaucās lai novērtētu darbu kas būtu jādara un nosauktu cenu!
  6. kur man tas kods jāliek? Vienalga pilnīgā nejēgā. Palīdziet lūdzu kāds palaist saitu lai strādā!!!
  7. Neko neesmu plānojis par budžetu, varu iedot piekļuvi. Papēti un nosauc pats! Varbūt būs tik dārga padarīšana, ka jāaizmirst:(
  8. Kur to user_id atrast? Izgāju visiem failiem cauri un nekā :(
  9. Galīgi nav saprašanas kur meklēt! Varbūt vari apskatīties?
  10. Sveiciens pašiem labākajiem! Vai kāds nevarētu lūdzu paskaidrot iesācējam, kā izlabot šo kļūdu: The query you are trying to run is invalid Mysql Error Output: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2 SQL Query: SELECT * FROM probid_users WHERE user_id= Šī tēma, tika apspriesta jau TE, bet līdz pozitīvam iznākumam tā arī netiku! Esmu gatavs arī samaksāt!
  11. Spiežu-> Solīt, atverās -> ****.lv/bid.php apstiprinu cenu ->atverās ****.lv/bid.php - error500 spežu refresh -> atverās ***.lv/bid.php - SQL Query: SELECT * FROM probid_users WHERE user_id= Tabulā auctions ir divi ieraksti: ir divi owner id (abi vienādi) 100001
  12. Ja vajag vēl ko, tad saki!
  13. kad pāriet uz bid.php , tad izlec error 500, bet pēc f5 pati kļūda, bet likme saglabājās jaunā
×
×
  • Create New...