So sick! Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Sveiki! Man savajadzējās sms cw skriptu (cs 1.6) un tagad sāku štukot kā varētu palaist komandu caur php uz linux. Ja nemaldos, tad ar exec() vai ar system() kaut ko var, bet īsti nezinu, tāpēc arī nācu uz šo forumu. Varat pateikt kā es varu palaist komandu /cs/smscw/server1/start.sh start caur php? Visu pārējo es glabāšu mysql datubāzē un tādejādi arī veikšu čekus utt kad ko darīt. Vēl man vajadzētu zināt kā caur to pašu php, tajā pašā reizē, kad palaiž to 1mo komandu varu palaist vēl komandu, kura saglabā cronā tasku izslēgt serveri. Tas pašlaik arī viss. Gaidu atbildes. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 tieši tā. caur exec() var izpildīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Vari pastāstīt kā? Vai tur kaut kur ir jānorāda root pw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 exec('/cels/uz/skriptu.sh parametri'); izpildīsies ar tā lietotāja, kas darbina PHP tiesībām. Iespējams, ka hostētājs ir aizliedzis exec() izmantošanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Man ir sava kaste, tāpēc būtu pateicīgs, ja jūs man palīdzētu to izdarīt drošā veidā. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts