lejka Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 vai kāds varētu izstāstīt kā var nomainit datubāzē kkadu noteiktu vertibu uz kādu citu respektīvi man ir dstubāze kurā ir viena no tabulām countries katram country ir sava skaitliska vertiba (piem. LV ir 1) Bet man ir kadi 100 lietotaji kuri valsti nav noradijusi (es pats nosakuma nepiedavaju tadu iespeju tapec) tadel viniem pie valsts radaas vertiba 0 - nav valsts. es vēlos nomainit visiem tiem lietotjaiem to vertibu no 0 uz 1, ka to var izdarit neiaiztiekot parejos lietotajaus (tos kuriem vertiba ir 1 vai piem 455) paldies jau iepriekš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 UPDATE users SET country_id=1 WHERE country_id=0; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lejka Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 nu bāc kapec pats sito neiedomajos - es zinaju šādu gājienu :D bet nu liels paldies tev ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts