Forbidden Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Esmu visu laiku taisijis lapas vienkarshi liekot visu kopā. lapu pa lapai, a tagad esmu dzirdējis apr tādu dzini. kāds nevar iesviest tutoriāli (vēlams lv) kā šo brīnumu radīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 varbuut veerts paguugleet jau peec gatava eksemplaara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Es arī gribētu zināt, kas tas par dzini... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Es arī gribētu zināt, kas tas par dzini... ;) tas bija jautaajums man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Tas bija priekš Forbidden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chickenz Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 (edited) Nezinu vai ar vaardu dzinis tu esi domaajis visu lapas source utml, tachu shitais tev vareetu nodereet... VISMAZ KAUT KAS... Shito (tikai smagi pielabotu un vispaar ar daudz jaunaam fiichaam ) izmantoju pats... SHITE SPIED STARP CITU, TIE KAS SKATIIJAAS BEZ TABU sizjetu par teroristiem, tika piemineeta explode.times.lv lapa, tad nu es driiz vinju paartaisiishu ar pavisam citu (forshu) dizainu... utt... AA tas laikam nebija jaaraxta te... :D Edited November 16, 2004 by Chickenz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts