Guest Dzintars Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Sveiki. Es esmu jauniņais un par skriptošanu nezinu, tāpēc es vēlētos, lai kāds man varētu uztaisīt SMS skriptu. Man ir pieslēgts Techpoint pakalpojums un man ir CS:S serveris. Es gribu lai kad atver manu mājaslapas SMS savdaļu, tur varētu izvēlēties ko tu pirksi ADMINU,VIP'U, Unbanu. Sīkāk sazinieties ar mani skype dzintars-K . Maksāšu 5-10 LS . Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sickman Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 neesi siiks lohs kas paar taadiem suudiem izmet naudu pajautaa un pasties pa cs sms shopiem tur ir esmu redzeejis un max maxaa 3 ls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dzintars Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 neesi siiks lohs kas paar taadiem suudiem izmet naudu pajautaa un pasties pa cs sms shopiem tur ir esmu redzeejis un max maxaa 3 ls :D Es jau vēlos nevis baltu uzdirstu sūdu, bet normālu shopu ar dizainu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cunamiX Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Es jau vēlos nevis baltu uzdirstu sūdu, bet normālu shopu ar dizainu. Techpoint piedāvā šos skriptus par brīvu. Ja Tev webam ir normāls dizainas tad vari integrēt šos skriptus un nevajadzēs atsevišķu dizainu priekš skriptiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ui, 10Ls par normālu dizainu. To gan atmet. Normāls dizains ir no 100 Ls kā minimums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uldis Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 ņjā, dizains no Ls 100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Nu kāpēc runā ja nesaproti? =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts