Guest Dzintars Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Sveiki. Es esmu jauniņais un par skriptošanu nezinu, tāpēc es vēlētos, lai kāds man varētu uztaisīt SMS skriptu. Man ir pieslēgts Techpoint pakalpojums un man ir CS:S serveris. Es gribu lai kad atver manu mājaslapas SMS savdaļu, tur varētu izvēlēties ko tu pirksi ADMINU,VIP'U, Unbanu. Sīkāk sazinieties ar mani skype dzintars-K . Maksāšu 5-10 LS . Paldies. Quote
sickman Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 neesi siiks lohs kas paar taadiem suudiem izmet naudu pajautaa un pasties pa cs sms shopiem tur ir esmu redzeejis un max maxaa 3 ls :D Quote
Guest Dzintars Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 neesi siiks lohs kas paar taadiem suudiem izmet naudu pajautaa un pasties pa cs sms shopiem tur ir esmu redzeejis un max maxaa 3 ls :D Es jau vēlos nevis baltu uzdirstu sūdu, bet normālu shopu ar dizainu. Quote
cunamiX Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Es jau vēlos nevis baltu uzdirstu sūdu, bet normālu shopu ar dizainu. Techpoint piedāvā šos skriptus par brīvu. Ja Tev webam ir normāls dizainas tad vari integrēt šos skriptus un nevajadzēs atsevišķu dizainu priekš skriptiem. Quote
daGrevis Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 Ui, 10Ls par normālu dizainu. To gan atmet. Normāls dizains ir no 100 Ls kā minimums. Quote
Recommended Posts